Het Amstelpark,

een perfect samenspel tussen prachtige natuur, leuke activiteiten voor jong tot oud, mooie locaties om te genieten van een drankje en een hapje en het kunnen bewonderen van creatieve kunst.

De Amsteltrein

De Amsteltrein rijdt sinds de Floriade in 1972 in het Amstelpark. Al bijna 50 jaar rijdt de bekende trein trouw zijn rondjes en is inmiddels niet meer weg te denken uit het park.

In vogelvlucht rijden wij met jou langs de mooiste plekjes van het park waaronder: het Rosarium, Glazen huis, de Rhododendronvallei, de Rieker molen, het Verlaten land en natuurlijk Midgetgolf Amstelpark. Een ritje met de trein duurt ongeveer 15 minuten en mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan het Amstelpark.

Naast een leuke familieattractie kan de Amsteltrein u ook van dienst zijn bij trouwerijen, feesten, schoolreisjes en andere festiviteiten.

Speeltuin

In de speeltuin van het Amstelpark zijn genoeg attracties voor jou en je vriendjes om je de hele dag te vermaken!

De speeltuin is een echte familiespeeltuin met veel speeltoestellen en attracties.

Stadsboerderij

Naast de speeltuin ligt de stadsboerderij. De dieren die hier rondlopen zijn dol op bezoek. Zo is het mogelijk om kennis te maken met bijvoorbeeld geiten, kippen, ezels en konijnen.

Op woensdagmiddagen zijn er zelfs speciale knuffelsessies. De kinderboerderij in het Amstelpark heeft in 2010 een zeer grondige opknapbeurt gehad en gaat sindsdien door het leven als ‘Stadsboerderij.

De openingstijden zijn elke dag van 10.00 tot 16.00 uur.